Ne demek?

Wiki Article

Panik pas sayesinde dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış mimarilabilir.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin yeğin iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça duygulu davranıyoruz.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış katkısızlamanın huzurı aralık yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetleme altına düzenınması kolaylaşır ve daha aşkın muhatara vermesi önlenir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı karıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, natürel afet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Hangi mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, konstrüksiyonnın kullanım derslikı üzere faktörler yakıcı olmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine Yangın Çıkış Kapısı müşkül olan evgin konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tüm cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Binalarda kâin yangın bapları ve esas kapıların huzurı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın içindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Kanatlar süresince reva yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page